15.16


God eftermiddag allihopa!

Här sitter jag på kontoret på min lediga dag, såklart! Strömmen på rummet kom och gick lite (fick duscha som vinden) så jag gick hit och lånar internet. Man kan koppla in sin egen dator vet ni :P Fick även uppskickat en liten hamburgare hit, huuungrig. Snart kommer de andre Bamsarna (som har jobbat idag muahha) och då ska vi planera lite. Jag jobbar alltså på min lediga dag, pluspoäng!

Nedan ser ni en bild från gårdagen då vi var på Buddha Bar i Hurgharda och blev bjudna (gratis!) på mat. God sushi (och jag gillar inte ens sushi) och sen huvudrätt med kyckling. Mumsmums. Efteråt var en del av baren reserverad för oss och vi hade massa kul. Åkte efter en stund vidare till Papas i nya marinan, härligt där. 10 LE kostade turen som tog kanske 10 min. Gaaaalet. Hem vid kl 2 åkte vi för 55 LE. Också mucho billigt.
Ni ser även en bild på hur mkt mina städare älskar mina 4 euro de fick och en liten bild från mitt rum... eller ja, ena sidan av rummet :) Ska skärpa mig på att lägga upp bilder hur jag bor, vet att det önskas!

Har väldigt mkt jobb denna veckan, förhoppningsvis är det över snart. Jobbar 9-21 nästan varje dag, suck. Men trivs än! :) Nu ska jag socialisera lite, även försöka komma ihåg att önska semester. Kramar!

Ps. Tack för alla mail, jag blir jätteglad. Skicka skicka skicka!







19.56

HEJ ALLA! Jag är bara här fort för att säga att jag älskar mitt jobb. Har ni chansen så ta den för guuuuuuuuuuuuud vad det är bra här! Jag är på moln just nu, har varit här i tre veckor och hoppas det håller i sig (vilket jag tror). Skicka mig dock gärna mail, vill veta vad ni gör hemma! Ja det gäller dig Emma, Victoria, Njöte etc... och Knuppar!

22.25

Här kommer ett mkt dyrt inlägg från Egypten! Kom gärna och hälsa på mig :)

17.51

Fortfarande på kontoret, vilket liv man lever här :P Jag klagar nog på det ofta men jag trivs ju här! Alla är här och vi skojar och har kul :) Har haft Bamse och Superkids helt alena idag, gick som smort! Imorgon ska vi dock till stranden... vi får se hur det går. Första budet på huset, ska bli spännande och se hur det går.....

Också, när ni där hemma avslutar er vecka på fredagar börjar jag min arbetsvecka, mkt udda.
Snart spiiiiise.. sen duscha och sooova..


17.48

OMG! Nu händer det. De gamle säljer. Jag är sådär nöjd. Lägg gärna ett bjud och köp till mig tack

http://beta.erikolsson.se/Pages/ViewObject.aspx?estate=30237

19.29

Jaha, så igår skypade jag hem till mor och det åt upp alla mina credits på mitt internet. Tur det är prepaid iaf annars hade det ju kostat skjortan. För att kunna chatta med knuppar fick jag ta mig ner till kontoret (ca 200 meter) i mörkret och snyltar nu på internet här :)

Fast jag måste säga det var mysigt att chatta med mammi och pappi! De har tydligen haft huset fotat i veckan och besiktigat, så nu händer det på riktigt. Vänta bara på annonsen på nätet! Ska bli spännande :)

Idag har jag arbetat som jag ska göra resten av säsongen, lite stressigt nu i början för man måste fixa massa nytt men det kommer bli lättare och roligare när man kommer in i det. Arbetar med en mkt trevlig finsk tjej som är hur kul som helst! Jag gillar verkligen henne och trivs som fisken i vattnet :)
Ikväll (kl 21) ska vi åka in till Hurgarda och spise sushi. Jag hoppas jag inte kräker, men alla ska ju dit så man får ju offra sig. Tror även chefen bjuder muahhaha.

Annars? Ja jag har inte så mkt att berätta.... Fick mitt egyptiska nr idag, nu ska jag bara tanka det! Så ska jag svara älskade Vic! Hon är sjukligt söt och skickar uppdateringar på alla serier jag missar..... I love Vic!

Och Moppy! Du läser väl här? Jag har det bra :) Sms till Sverige kostar 7 kr så jag är väldigt sparsam, med det egyptiska blir det dock bättre! Nu måste jag dock gå och göra mig i ordning... hittade sån tur är lite rena kläder längst ner i väskan! Har även de vackraste och allra finaste trosorna jag äger på mig, tvätten tar ju lite tid här :S

Varma kramar från Egypten!

20.09




18.31

OMG! Jag har så mkt att berätta. Galet mkt bilder på min kamera! Tyvärr har jag inget internet på rummet och just nu sitter jag på kontoret där strömmer redan gått 3 ggr idag :S
Kan alltså inte ladda in bilderna här och inget annanstans heller. Kan inte heller kolla mailen!
Inatt åker jag till Kairo 2 dagar, ska försöka hitta en Vodafone affär där jag kan köpa internet, tydligen ska det vara billigt. Ska även få ett egyptiskt nr (de har de sagt i 6 dagar nu) som ska vara billigt att använda!

Idag har jag iaf varit på Giftun Island, snorklat och badat och solat. Det är vad jag kallar studda uflykt.
Inatt åker jag till Kairo, det har jag redan skrivit en gång. Uniformer har vi inte heller fått här och på torsdag ska vi börja jobba tydligen, vi får se hur det går haha.

Nu måste jag verkligen gå, hinner nog inte äta middag idag. Orkar liksom inte

17.28

ar pa tur ill luxor, har lie problem me tangenerna som ni kanske maker. iaf, ar pa tur, bor pa hotell och har det varmt! bamse klubben satter inte igang forran 15 okt och fram till dess studerar jag bara utflykter illsammans med guiderna :)

Bor i egen lagenhet pa tredje vaningen, vi bor alla i samma hus ca 500 meter fran hotellet dar vi ska jobba. Vi far aven bade frukost och middag dar, sjukt bra och sparar massa pengar :)

Jag vill sa garna visa massa bilder och anvanda msn! Maste ta tag i det har med internet pa rummet! betlar 7 kr per sms.. suck.

maste ga! Ska aka hast och vagn (forsoka att inte ramla ut!) , sen ata och kolla fotboll. pussar!

14.10

Madrid! Galen flygplats. Vipar i vip loungen just nu........ Inte fy skam. Ser fram emot flygturen :P
Eller nej, for den ar nastan 5 timmar... men anda. Har varit uppe sen 03.45 imorse, flugit fran GC och hit och snart vidare till Kairo sen byte dar till Hurgarda. Undrar hur det ska ga med bagaget ! Ser inte fram emot att sta vid rullbandet och vanta.
Ser dock fram emot en sang... Nu ska jag vippa vidare i de skona sofforna har... adios!

18.07 (lokal tid)

Åh vad ni har missat mkt! Typ 80 pers har lämnat mig. Det började igår vid 17, det var en tsunami från Monte Feliz ska ni veta. Fortsatte inatt, då sov dock jag höhö, sen också imorse. Nu kl 17 åkte ytterligare några och imorgon drar jag. Vill ni veta vart? Ja, eller.. nej? Jag ska dra lite på det tror jag. Tyvärr kommer Lisa bli besviken.

Vi har festat festat och umgåtts och solat. Fattar ni pressen i söndags.. Vi började morgonen med en timmes prov, frågor om företaget såklart och säljteknik och så. Sen hade vi lektioner under dagen, tror ni många lyssnade? Nej. kl 14.45 började de meddela om man fick ett ja eller nej till anställning. Jag var tredje sist på listan, hysteriskt kul kan man tycka. Väntade drygt 1,5 timme, fick se folk komma ut gråtande och hoppande och skrattande.
Jag fick iaf ett JA! Klart du ska komma och jobba hos oss Emma! Jag fick Egypten! Så imorgon åker jag 4.30 och ska mellanlanda i Madrid och Kairo innan jag kommer fram till Hurgardha. Vet dock inget om stället så jag ska undersöka nu...

Visar även enligt tradition lite bilder :)


19.57

Hola guapa! eller nåt sånt.

Inte så mkt nytt som hänt, för vi hinner liksom inte göra något annat än vara i skolan, redovisa grejor, bli filmade, feedback och blablablabla. Idag ska vi egentligen plugga för imorgon har vi prov, men vi kom fram till att antagligen är  våra flygbiljetter redan bokade eftersom vi åker på tisdag så då gör det inget om man inte är så jättebra på provet. höhö. Fast jag har varit duktig och pluggat ändå! :) Make moma proud!

Har garvat som en liten gris idag, har även ätit god mat och blivit retad. Jag är känd som skåningen och de jagar mig för att få mig att snacka. Jag är just nu tyst och dricker min öl. Dumma dumma människor! Ska försöka logga in en bild nu, även spela lite farmville :D

Fick sms av mamma idag, de hade flyttat alla mina grejor. Tack liksom! Jag ber till gudarna idag och hela dagen imorgon att min destination blir Thailand. Då får jag även komma hem emellan för att ordna visum! Ber ni också till gudarna? för mig? Bra :)




21.06 (lokal tid)

Hola!

Igår var vi inne i Playa del Ingles på paartey. Sjukt kul, vi var säkert 70 pers och alla hade galet kul! Drack massor med  gratisdrinkar och roade oss ! Idag har vi tack gode gud varit lediga.. slappat vid poolen och allmänt glassat :) Även varit skötsamma och tvättat! Så nu är lägenheten fylld med torkande kläder haha. Ser helt galet ut. Dricker idag fruktsmoothie som vår käre vän här fixat :) Visar lite bilder! :)













RSS 2.0