20.44(lokal tid)

Hola! Som man säger här. Eller moi moi på finska :P

Idag har vi testat Bamsekläder, hoho. Varmt och lite klaustrofobiskt. Har även fått sluta lite tidigare och lite sovmorgon imorgon. Sen blir det Bamsefrukost med glass, pannkakor och massa annat mums :D
Trivs jättebra! Hinner inte tänka. Börjar 8.30  varje morgon och håller på till 17-18 oftast. Dock gör vi en del grejor på kvällen och man är inte i säng och hinner tänka något förrän 23. Och då somnar man ju som en sten :)

Mor och far ska flytta till Dockan. Så när jag kommer hem bor jag inte längre på Kulladal utan i en 3a med havsutsikt. Jag klagar inte. Men ändå ganska mkt, känns som man förlorar fotfästet lite. Jag måste ju även göra adressändring?? suck. Vilka problem. En liten trygghet är att om allt går som jag vill så sitter jag på ett plan till Thailand, Kap Verde, Dominikanska Republiken eller någon annanstans på Kanarieöarna redan på tisdag.

Berättade jag om min bamsefrukost? ja. ja okej. Annars händer det väl ganska mkt men man hinner inte tänka efter, speciellt inte när man sitter här med 100 pers runt om, Spotify, msn och Skype igång! Jag skriver iaf lite dagbok varje dag så jag minns.

Nu ska ni få se en Bamsebild! Den är härlig : )



19.23 (lokal tid)

Hola! Som man säger här :)

Jag har det bra, hinner knappt tänka. Går i "skolan" hela tiden, lär oss galet mkt. Har nyss skickat massa sms och skrivit typ samma sak så inte alls sugen på att skriva här nu.

Vi har lektioner under dagarna mellan 8.30 och ca 17.00. De första två dagarna har vi haft  välkomstdrink och lite fest samt shopping. Idag är första gången vi är lite lediga. Jag har hört rykten om att det är lördag, tyvärr flyter alla dagar ihop här och man tappar tidsperspektivet helt pga all stress.
Är på en pub/kaffe som har gratis nät om man köper ngt. Jag köper en 2 euro öl och har internetat i nästan 3 timmar nu! Har även hunnit skypa hem till mor och far :)

Nu ska jag gå och kissa... samt äta. Det är fortfarnade ljust och skönt här, tyvärr är det mörkt när vi går upp kl 7 på morgonen :( Bli dock fort ljust! :D

Saknar er massor men har nog slutat längta hem iaf! Pussar och kramar!

22.02

Slitit som ett djur idag, haft massa meck med mobilen och packat packat packat. Även kelat lite :)
Nu är det sovedags! Hoppas på smärtfri incheckning, resa och ankomst. Har min svenska mobil med såklart, ska även försöka uppdatera här och så.. :)

KRAMAR!

14.18

Nyss varit en het mäklare i mitt hus. aj caramba. Nu måste jag verkligen packa färdigt annars kommer maaammi skälla på mig. kram!

9.22

Jag har väntat och meckat in i det sista, men nu är äntligen mitt studieuppehåll beviljat och jag kan andas ut känns det som.

Hade en trevlig kväll igår, mysmys och god mat ! Verkar även som hösten har kommit just idag.. vilken tur att jag packar ner sommarkläderna nu då :P

16.25

är det bara jag som finner besökskurvan aningen läskig?


16.21

Här kommer lite bilder från lördagens bröllop!






15.17

Klagar gör jag inte! (bara över packningen suck)


14.12

Okej, just nu packar jag allt jag äger. Kanske inte den bästa taktiken. Några  bra packtips?

12.10

Jaha, då står packning på schemat idag. Bara att sätta igång. tjoho

20.30

herregud, mina skor luktar blöt hund. behöver nya? ja. finns det? nej. sooooooommarskor vart är ni?

ps. bröllop igår med vackraste bruden!

11.55

Igår vart det utgång med söta vänner. Jättekul var det! Speciellt när FransLisa klädde upp sig :P (ska visa bild sen muhahaha). Nu är det snart dags för bröllop, kanske läge att börja göra sig i ordning, har ju en tendens att vara lite slow på det .... dam dam dada, dam dam dada...


10.18

OMG, jag har ont i stortån. Jag får nog stanna hemma ikväll. Nej just det, det var ju en del av mina vänner det var...

20.58

FisEmma har avancerat. Numera finns hon även på Skype! Och även Fis.Tomas... men det är ju en annan historia

16.15


11.33

ut i solen! tjooooooooho!

21.39

Hallå! Hooked on Farmville javisst! Jag går från det ena beroendet till det andra, illailla.

15.47

Så börjar ännu en dag närma sig sitt slut. Jag har uträttat ärenden stora delar av dagen och har gasat runt i fars volvo. Gör ärendena så mkt roligare! Jag vart en runda i Svedala också, tjoho. Nu ska jag dricka lite vatten och kolla Gossip, senare ska mor och jag en sväng på Mobilia... När pappa är borta shoppar Emma och Annika!


16.54

Okej, så lördagsaktiviteter. Kuligt värre. Först jobbade jag, sen umgicks jag med vänner. Ni ska nu få se vad vi gjorde! Nästan in i minsta detalj :P


Det började med lite hederlig grillning av korv, trodde jag. Någon hade finare grejor

Alex t.ex. Hon hade korv fast med creme fraiche och rålök, mums!

Det blev dags för lottning av lag och alla fick stå på ett fint led.

Mitt lag var väl sådär nöjda med mina spelarinsatser

En 5 min paus blev längre än väntat

Så lång att Nillan hann bli gravid!

Efter ett tag var det dags att gå hem. Ja, ni ser ju hur glada vi är över det


12.19

OMG säsongsavslutning på True Blood!!!

11.17

Oh no he diiiidn´t! Det här är ju det sjukaste jag sett, den stackars tösen


16.13

väskan är packad med ombyte, raket, öl och annat kul, kläder för 18e är fixat. JAG MÅR BRA!

Till Mamma

Den här är till dig mor!


17.19

åh. trött. ska äta nu. som jag ansträngde mig, så slutade det med ngt ordinärt. jag är besviken

19.34

Där är jag om en liten stund. Sen ska jag kränga på min pyjamas och hyra en film. sjuuuukt nice tordagsaktivitet


17.37

mitt humör skiftar som en tolvårings. Innan var jag glad, nu är jag förbannad. Jag orkar inte

16.30

Ja så var det officiellt ff ! Woho!


14.54

Förresten, världens ballaste kommentar igår.

"No it´s not important. It´s a bonus! Like air... or the sun.

14.42

Ja idag har det hänt grejor ska ni tro. Jag bytte om tre gånger innan prommisen, jag vet lite onödigt. Sen insåg jag att mor hade med mina nycklar till jobb. Jag stängde dörren och gick medan mor fick köra hem med nycklarna, hennes ide, inte min! Sen promenerade vi nog i säkert nästan två timmar, skönt!

Nu ska jag ta mig en dusch... sen äta lite gifflar med chocolate chip och eventuellt hyra en film på tvn.
Kolla världens sötaste bebis!


10.30

Vaken vaken! Varit ett tag. Sms terror såhär på morgonkvisten. Sett nya 90210, ser ut att bli en bra säsong. I like. Ska snart duscha, äta och iväg på en prommis. Resten av dagen? Ja vi får la se, semester semester!


21.07

Nu ska jag visa er något mycket sjukt. Det här är sjukt beteende alltså. Ändå sen jag sa jag skulle resa utomlands så har mamma handlat. OH vad det har handlats. Idag inköpte vi handsprit, ja det är ju svinis tider.
Ni ska få se. Jag tror innehållet på min hylla är värd en smärre förmögenhet


20.20

Jag har zappat igenom päronens alla kanaler och tro mig där är många. Inte ett skit att glo på, suck.
Nu har jag satt igång Spotify (som säkert stör mor där nere) och städ ligger på planeringen.

Tidigare har jag varit i Staffanstorp och handlat med mor samt ätit thaimat.. mums. Gillar att bo hemma och att pappa är bortrest :D

11.47

OMG! Folk parar sig till höger och vänster. Förhållande, förhållande, förhållande. Facebook är inte bra för mig känner jag. HERREGUD! Jag måste verkligen gå ut nu, sparka på saker ska jag, mamma blir ju glad om jag sparkar undan lite äpple. Dela nytta med nöje, tjoho.


På tal om mamma, hon frågade mig igår om hon fick se min blogg. Hon menade min resedagbok. Sen blev hon väldigt nyfiken på min blogg och slog vad om att hon kunde hitta den, jag är inte värst orolig :P

Ps. Ingen som råkar behöva en 160 jättefin typ ny säng? Jag har en! Måste bli av med den..






21.41

Jag har varit på Jägers med Moppy! Kalaskul, precis som sist. Jag var inte så koncentrerad på att gissa vinnare idag, ajabaja. Sen kom jag hem till surkärringen som såklart förstörde kvällen, visst är det kul att bo hemma.
Jag saknar min lägenhet.......


13.20

Jaha, nu är jag på Orkanen. Det är faktiskt inte ens lite blåsigt. Vädret är rent ut sagt vidrigt. Jeans var inte helt genomtänkt märkte jag. Här är även sjukt mkt folk, överallt, jag blir galen. Skitmusik spelas så de ekar i hela huset och det bjuds på äpple. Herregud, dagens studenter.

Ps. Ni som observerade att jag är tidig (läs väldigt tidig) är för jag hade planerat lite tid för Åhlens och för Swedbank. Åhlens var dock varmt och tråkigt och Swedbank var jag alldeles för ärlig mot. Hade jag sagt jag tappat bort dosan hade jag sluppit komma tillbaka, suck.

20.04

passar även på att bjuda på lite sommarbilder när jag ändå är här. titta och njut min vän






19.57

något jag inte kan förstå är viljan att plåga sig själv. är det en känsla? en önskan? ett måste?
jag vet inte, men jag gör det ändå. frågan är om det är något man gör för man är ung och korkad eller om det håller i hela livet? jag hoppas det går över snarast, gärna imorgon.

förövrigt ska jag till högskolan imorgon och snacka studieuppehåll med biträdande enhetschef, har hört han är ett riktigt svin. precis rätt jobb för honom alltså, att träffa människor. men vi får väl se efter 14 imorgon.
senare ska jag på galopp med moppan, upp till bevis om det bara var nybörjartur sist :p

måste även införskaffa brännbollsrak och hoppas på sol på lördag, även tidigare i veckan så man kan få studsa lite.


22.17

okej, ja som ni vet jag blir lite ego på söndagar (mer än vanligt alltså). men jag surfade på min gamla blogg (jag vet, släpp det) och så hittade jag en del roliga bilder. Kolla själv :P





så var det roliga över. Nu ska jag fortsätta med True Blood. SE DET!


21.50

Det är ju bra att jag sitter och surfar på Facebook och blir arg av tjejer som skriver till killar som jag kände för typ 5 år sen. Smidigt Emma, mycket. Jag skyller på söndagshumör

14.41

Så! Found it! Var på möhippa igår, körde gocart (vann), sjöng och åt. Nu ska ni få se :)








13.37

ja, det är väl typiskt att när man vill lägga upp bilder hittar man inte kamerasladden i all röra...

11.29

Så var vi äntligen här, ögonblicket jag längtat efter hela sommaren. Fredag! Sista dagen! Tjoho!
Man kan lätt säga jag är i extas. Har nyss bjudit gänget på frukost och senare ska jag äta medhavd matlåda (tack mor) och sen tack gode gud är väl dagen nästan slut. Städa, flytta, ordna och sen ligga soffan. Yes please.

ps. den här skickade jag ut till mina kollegor imorse med en liten notis om att jag skulle tänka på dem


21.03

Jaha, så var man tillbaka i sitt gamla rum på K-dal. Vi är redan ovänner och det är grejor överallt, suck.

13.35

Såhär känns det idag.


11.19

Alltså..... jag hade en tanke med detta inlägg. Men jag glömde bort den. Inget viktigt säger ni, ALLT är viktigt säger jag. Fast nej. Men jag insåg att jag måste bli bättre på det här med bilder i bloggen.

Känner mig som alla dessa på en gång, imorgon är sista dagen på jobb!


19.08

En tanke, hur ofta ska man behöva städa bort ngn ur ens liv? Hur ofta tillåter man att de kommer tillbaka?
Jag har gjort min beskärda del av städande av dig. Var det värt det? Jag vet inte, du verkar inte tycka det, varför ska då jag göra det? På ett sätt hoppas jag du är kvar när jag kommer hem, men jag vet inte.
Denna gången har jag iaf satt gränser, har jag mognat? Eller bara stängt av mot dig? Sorgligt.

 


18.50

börjat än? nej inte jag heller. men jag hittade några nya vänner på fejjan

17.17

Ja packa bör man. Men vad gör jag? Raklång på soffan (så gott det går) ligger jag. Fixat en fin present nyss, snart sälja två böcker tjoho! Ska även duscha och packa var det ja...

Sen ska jag visa er härliga bilder från häromdagen när jag testade mina vinterkläder


9.34

Mats Strandberg är en mkt klok man, läs nedan och fundera. Jag spelar fan inte iaf


Spelet funkar säkert ibland, om man spelar det med folk som inte vet sitt eget värde.
Undrar bara vad som händer sen då, när man ”vunnit”? Vad bygger man vidare på då?



ps. för er som är tröga handlar det alltså om dejting

RSS 2.0