18.50

Jag är meeeedveten om att jag är världens sämsta vän just nu. Jag svarar inte på mail och smsar knappt. Jag har egentligen inga ursäkter men jag har fatiskt varit sjuk i typ en månad, efter ett besök på sjukhuset nyligen får jag medicin som ger mig konstant huvudvärk. det tar på energin vill jag lova. Igår var jag ledig och sov i princip hela dagen. Idag spelar Egypten final, blir alltså ingen sömn! Ska även på ny show och spiiise med mina sötaste :)




Kolla, en egyptier! (ps. moppy som du begärde ;)

19.37

åååååh ååååh vad det är skönt att vara naken! laaaaaaalaalalaaa...

Idag har jag spenderat förmiddagen vid poolen med Olivia. Vi latchade med animations teamets noodles (nej inget snuskigt utan såna här grejor man leker med i vattnet) och solade. Det var riktigt dejligt.
Efter tog vi en runda till donken på Senzo och en runda shopping. Om vi säger såhär, det är TUR det är lön snart :)

Förövrigt älskar min chef mig och han försöker muta mig att komma med honom till Turkiet nästa säsong, men icke för mig! Vi får se vart jag hamnar.

Börjar se fram emot att komma hem på riktigt nu, längtar efter mat och shopping. Men mest vänner och familj. Ska bli härligt att krama alla fleeera gånger!

Kvällen spenderar jag tyvärr hemma istället för veckomöte eftersom min hosta är tokig. Den har typ eget liv och jag orkar verkligen inte kräka under mötet.

Ska maila Moppsan nu :) KRAMAR! Och ses om 3 veckor :)

20.52


Mums marängsshiwiss! eller hur det nu stavas . Iaf, tur de har en svensk restaurang här :)



Såhär går det när chefen beställer in dricka!



Venla och jag tog en tur till Senzo. Och vad hittade vi? Glass hihihi



Ja! Kolla jag är ju ändå ganska aktiv här på bloggen. Har nyss köpt (ja KÖPT) lite musik på Itunes och snart ska jag plocka fram min braiga bok och njuta av stjärnorna här på min balkong :)
Flyttat hemdatum är 11 februari, vi ses då :D

20.44

Nyår med min Venla! :)

18.07 (lokal tid)

Yo!

Har tyvärr inga nya bilder att erbjuda idag. Egentligen har jag massor med har diverse problem och kan därför inte lägga upp dom just nu. Ni vet, Egypten. Jag behöver inte förklara mer :P Jag kan iaf berätta (som ni hade sett på bilderna) att jag har det bra. Jättebra!
 Igår spenderade jag söndagen nästan som hemma, vart på bio i Hurgharda. Här är det lite annat bara, vi kommer dit, köper biljetter till The Ugly Truth (ja de hade klippt bort sexscenen) och ska beställa popcorn. Det tog en stund ska ni veta, inte helt lätt att förstå skillnaden på stor och liten tydligen :P Sen blir vi invisade till våra platser, vi fick välja för den gigantiska Royalliknande salongen var tom och vi vart de enda gästerna. Konstigt nog satte filmen igång nästan i tid men redan efter 3 sek insåg vi att det inte var helt rätt film. Det var nämligen en läskig! Vi rusar ut till araberna och skriker WRONG MOVIE! Pekar, flämtar och galer. De tror vi är tokiga, men till slut får vi iaf gå ut ur salongen och blir invisade i en annan där de efter ca 20 min sätter igång rätt film. Visst är det ett härligt land man bor i? :P

Mor och Totte har även bokat biljett hit med moster och kusin, ska bli mäkta kul att de kommer! De ska flyga med mig tillbaka hit från min semester som börjar närma sig med stormsteg nu. Vet inte riktigt hur jag ställer mig till det faktumet men jag försöker slappna av. Om ca 2 veckor ska jag även veta vart jag ska söka mig nästa säsong, lite panik på det men när jag kommer hem kommer jag veta iaf.

Nu ska jag göra mig iordning för vår vanliga måndag, pizza på Mickas balkong, show sen La Loca. Det betyder dusch, raka benen och finkläder. (pappa, sluta läs här)Måste även raka benen för senare blir det besök.. muhhahaha Så, då ses vi lite mer än 5 veckor.

Hej då mina vänner! Stora kramar!

17.08

Här kommer sista bilduppladdningen för idag. Det är från julafton i megatältet som vårt hotell smällt upp. Visst ser det underbart ut? :) Det var en hysteriskt rolig kväll, pratade till och med med morfar på telefon! Animation teamet hade satt ihop en riktigt bra show, jag har såklart allt på film, maten var goooooooood (godare än vanligt och mkt kött!) och alla vart på bra humör. Jag fick dessutom fira med min "familj" här nere. Det var riktigt bra. Ska se om jag orkar tömma kameran sen och berätta om mitt nyårsäventyr... men det får bli till en annan dag ;)

17.05

Jag tror inte någon av er har firat jul förrän ni vandrat (läs åkt) i en parad mitt på dagen i Egypten i gassaande sol. Nej ni, 90 arabiska tomtenissar, miljontals turister, tomten på en kamel och självklart Bamse på en vagn med mig som höll handen och såg till så han inte ramlade bredvid. Det var mig ett två timmars äventyr som heter duga!

17.01

Här kommer lite sköna bilder från härliga Egypten. Snälla säg mig att min husnamnsskylt ser snuskig ut, visst är det inte bara jag som ser det? Mor och far var inne en sväng om, ett dygn närmre bestämt, och hälsade på. Mor kommer tillbaka i mars igen för en längre vistelse, kul va? :) Alla pratar redan om det haha. Föräldrar är omtyckta i det här yrket! Någons föräldrar blir helt plötsligt allas föräldrar!

RSS 2.0