19.33

I am back on track! internet har magiskt nog börjat fungera igen, typiskt Egypten ska ni veta. Nu ska jag iväg och fira in det nya året :) gott nytt!

10.38

För er som undrar, JA jag lever. Dock fungerar inte internet i lägenheten och på kontoret hänger jag ju inte värst mycket. Jag ska se om jag kan fixa det, händer dock så mkt annat här just nu så jag vet inte. Jag finns ju på mobilen! God Jul allesammen!

10.24

Kusinen min har kommit till Egypten, ska försöka klämma in tid att träffa honom. Annars händer inte så mkt... väntar på housekeeping nu, sen duscha och spise mat. Såklart molnigt idag när jag är ledig och vill ligga vid poolen, tack! inshallah det kanske blir bättre..

10.21


14.42

Sitter och glassar på min balkong! Härligt härligt! Efter en del problem när folk legat på gräsmattorna här utanför och männen som bor här tagit det som en invit (för flickorna har bara axlar och knän) har vi äntligen fått tillåtelse att hänga vid Sarayas (mitt hotell) pool! och vilken lycka! Jag hade tänkt släpa mig dit idag och njuta men sov istället till elva, åt lunch och nu ska jag svänga ner en runda till Ulle för lite skitsnack. När jag säger ner menar jag på våningen under, för vi bor ju alla i samma hus :) Jag önskar alla kunde må som jag gör här nere! När jag någon gång i framtiden mår dåligt ska jag i tankarna återkomma hit och njuuuuuta.. gud vad man kan vara bortskämd :) Bilden är förresten från vår teamkväll i Bamsehuset häromdagen, vi lekte och tjoa och tjimma :)

14.38


23.41

I am alive!! Händer mycket här just nu bara. Imorgon kommer comail från mor! Ska även Bamsa i flera många långa timmar. Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaamas

RSS 2.0