15.16


God eftermiddag allihopa!

Här sitter jag på kontoret på min lediga dag, såklart! Strömmen på rummet kom och gick lite (fick duscha som vinden) så jag gick hit och lånar internet. Man kan koppla in sin egen dator vet ni :P Fick även uppskickat en liten hamburgare hit, huuungrig. Snart kommer de andre Bamsarna (som har jobbat idag muahha) och då ska vi planera lite. Jag jobbar alltså på min lediga dag, pluspoäng!

Nedan ser ni en bild från gårdagen då vi var på Buddha Bar i Hurgharda och blev bjudna (gratis!) på mat. God sushi (och jag gillar inte ens sushi) och sen huvudrätt med kyckling. Mumsmums. Efteråt var en del av baren reserverad för oss och vi hade massa kul. Åkte efter en stund vidare till Papas i nya marinan, härligt där. 10 LE kostade turen som tog kanske 10 min. Gaaaalet. Hem vid kl 2 åkte vi för 55 LE. Också mucho billigt.
Ni ser även en bild på hur mkt mina städare älskar mina 4 euro de fick och en liten bild från mitt rum... eller ja, ena sidan av rummet :) Ska skärpa mig på att lägga upp bilder hur jag bor, vet att det önskas!

Har väldigt mkt jobb denna veckan, förhoppningsvis är det över snart. Jobbar 9-21 nästan varje dag, suck. Men trivs än! :) Nu ska jag socialisera lite, även försöka komma ihåg att önska semester. Kramar!

Ps. Tack för alla mail, jag blir jätteglad. Skicka skicka skicka!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0